Plixir Elite BDC

Plixir Elite BDC

De ultieme lineaire voeding met 3-voudige ruisonderdrukking. De Plixir Elite BDC is een gebalanceerde DC voeding, die is ontworpen om alle typen ruis en verstoringen maximaal te reduceren. Zelfs de groundloop- en dioderuis van een standaard lineare voeding. Plixir Powers 3 stappen voor maximale ruisonderdrukking)
 • Stap 1: De gebalanceerde AC Power conditioner voorkomt inkomende ruis van het lichtnet en aardlus-problemen.
 • Stap 2: De eerste spanningsregelaar heeft een klasse A circuit zonder terugkoppeling. Hiermee wordt de grootste vervuiling weggenomen en de tweede spanningsregelaar ontlast.
 • Stap 3: De tweede spanningsregelaar heeft een extreem lage eigen ruis.
 • Gebalanceerde AC Power conditioner:

  De Elite BDC is net als alle Plixir Power-producten gebaseerd op het conditioneren van de inkomende 230 Volt, door middel van een hoogwaardige gebalanceerde ringkern-trafo. Dit zorgt voor maximale ontkoppeling van het lichtnet, onderdrukking van de AC-ruis en het tegengaan van aardlussen.

  De Elite BDC heeft slechts 2 in plaats van 4 diodes. Daarmee wordt al de helft van de dioderuis voorkomen. Om hetzelfde vermogen te kunnen leveren, is de capaciteit van de trafo verdubbeld. Dit maakt de Plixir BDC uniek in zijn klasse. De meeste voedingen hebben slechts 1 spanningsregelaar. Dit circuit moet dan in een keer alle ruis onderdrukken, dus ook de ruis van het lichtnet en de diodes. Daarnaast moet het circuit in staat zijn om een verminderde spanning op te vangen als er een grote stroomvraag is, en is het reguleren van de warmte erg belangrijk om thermische ruis vanuit het circuit zelf te voorkomen. Dit alles is van grote invloed op de kwaliteit van een DC voeding: Slew rate, uitgangs impedantie, eigen ruis en rimpelspanning.

  In veel voedingen worden de bovenstaande problemen opgelost met filtercircuits van grote condensatoren en spoelen voor- en achter de spanningsregelaar. De aanpak van Plixir Power is anders. Door de aanwezigheid van meerdere discrete spanningsregelaars en de gebalanceerde AC-voeding zijn extreme filters en grote capaciteit niet nodig.

  De twee spanningsregelaars achter elkaar, werken als een team. Het discrete krachtige Klasse A circuit doet het grove en zware werk waardoor het tweede circuit optimaal kan presteren onder alle omstandigheden.

  Door de gebalanceerde AC conditionering en de eerste spanningsregelaar, komt het uiteindelijke spanningsregel circuit in een gespreid bedje. De inkomende voltage heeft al een zeer lage ruis en rimpelspanning. De uiteindelijke spanningsregelaar in de PliXir BDC is hierdoor in staat een uitermate schone DC spanning aan uw apparatuur te leveren met een zeer laag ruisniveau.

  De PliXir BDC units zijn uitsluitend opgebouwd uit componenten van hoogwaardige kwaliteit. Industriële 105 °C, lage impedantie condensatoren en hoogvermogen Schottky diodes, OCC bedrading en premium kwaliteit schakelaars en connectoren staan garant voor een lange levensduur. De zwaar uitgevoerde aluminium behuizing zorgt voor een optimale afvoer van de warmte die ontstaat in de circuits. De behuizing zal daardoor warm aanvoelen als de voeding in bedrijf is.
  parallax background

  Waarom een Plixir BDC voeding?:

  Door het gebruik van de PliXir BDC voeding zult u merken dat uw geluid een veel lagere ruisvloer heeft met een veel beter dynamisch contrast. De audio kent een strakkere laagweergave, klinkt veel opener, en echte details komen naar voren. resulterend in een betere plaatsing. Het resultaat zal meer analoog en vloeiender klinken.

  Enkele output:

  Spanningen 5V, 9V, 12V, 15V, 18V, 19V en 24V.
  Gewicht: 2.5kg (2A), 3.2kg (4A), 3.7kg (6A)
  Afmetingen: 230 x 160 x 70

  Dual output:

  Spanningen 5V, 9V, 12V, 15V, 18V, 19V(4A only) en 24V (4A only).
  Gewicht: 3.2kg (4A), 3.7kg (6A)
  Afmetingen: 230 x 160 x 70
  2 Ampere: € 625,00 (max 24V)
  4 Ampere: € 699,00 (max 20V)
  6 Ampere: € 825,00 (max 15V)
  incl btw
  4 Ampere: € 775,00 (max 20V)
  6 Ampere: € 895,00 (max 15V)
  incl btw
  × Vraag een demo aan!