parallax background

De volledig gebalanceerde DC voedingen en Powerconditioners van PliXiR zijn gemaakt om uw systeem te voorzien van de zuiverste stroom. Iedere onzuiverheid in de stroomvoorziening heeft invloed op de uiteindelijke weergave van uw geluid. PliXiR maakt gebruik van oude principes als galvanische scheiding voor een transformator en common mode noise rejection van gebalanceerde signalen en voert deze principe tot in de finesses uit. Hierdoor ontstaat de unieke PureTone sound die zo kenmerkend is door de gehele lijn van producten.

Sinds de start van PliXiR in 2014 is James Soh het concept van gebalanceerde stroomvoorziening gaan optimaliseren en dat proces gaat nog altijd door. Zo is in 2023 de geheel opnieuw opgebouwde Statement DC voeding geïntroduceerd als overtreffende trap op de wereldwijd geroemde Elite BDC.

Plixir Elite BAC

De Plixir BAC is ontworpen en gebouwd met het ‘pure tone’ concept als uitgangspunt; absoluut neutraal met een zo laag mogelijke ruisniveau. Om dit mogelijk te maken zijn er in de BAC units geen schakelingen verwerkt die de geluidskwaliteit negatief kunnen beïnvloeden zoals overspanningsbeveiliging en stroom begrenzers. De Plixir Elite BAC bevat geen spanningsregelaars, stabilisatoren of regenererende circuits en vooral geen condensatoren of inductieve filters voor het wegfilteren van ruis.

Plixir CUBE BAC

De CUBE powerconditioners zijn ontwikkeld om naast de Elite lijn te staan. De Cube series bieden de hoogst mogelijke prijs/kwaliteitverhouding en zijn net wat aantrekkelijker geprijst dan de Elite series. De Cube serie bestaat uit slechts 2 modellen met verrassend hoge specificaties.
parallax background

PliXiR Statement BDC

Nieuw geïntroduceerd in 2023 is de Statement BDC. De HIGHEST END gebalanceerde lineaire DC voeding ter wereld. Geen doorontwikkeling op de wereldwijd geroemde Elite BDC maar een geheel nieuw ontwerp van meester-ontwerper James Soh. Met een nieuw ontwikkelde True Balanced AC trafo, 3 staps noise filtering, ultra lage uitgangsimpedantie en optimale aarding. Resultaat: meer details in de weergave door extreem lage ruisvloer, massieve laagweergave en ultra snelle transiënt-respons door de extreem lage uitgangsimpedantie en de ultieme weergave van de ‘PureTone’ klank waarvoor PliXiR wereldwijd erkenning heeft ontvangen voor haar eerdere producten.

PliXiR Elite BDC:

De wereldwijd geroemde Elite BDC met 3-voudige ruisonderdrukking. De PliXiR Elite BDC is een gebalanceerde DC voeding die is ontworpen om alle typen ruis, zelfs groundloop- en dioderuis van een standaard lineaire voeding, maximaal te reduceren. De Elite BCD is leverbaar in 2 modellen; met 1 uitgang of met 2 uitgangen. Binnen deze modellen is een grote verscheidenheid aan spanningen en maximalen te keveren stroomsterktes beschikbaar.
parallax background

PliXiR Kabels:

Naast Powerconditioners en DC voedingen voert PliXiR een eigen kabellijn. Er zijn 3 AC Powercord beschikbaar en 1 DC kabel. De AC kabels zijn ontwikkeld om in combinatie met de Powerconditioners een volledig gebalanceerde stroomvoorziening neer te zetten. De DC kabel is een upgradekabel voor bij de Elite en Statement BDC voedingen.

AC kabels

DC kabels