Betaling

Betalingen 100% vooraf via bankoverschrijving of iDeal.

Na ontvangst van het volledige bedrag wordt de levering in gang gezet

Levering

Audio-Essence levert aan particulieren en bedrijven in Nederland en België (alleen PliXiR producten). Bestellingen worden gedaan via de webshop, of via het contactformulier op de site.

Levertijd

Het streven is altijd om zo snel mogelijk na betaling de levering te starten. Veel producten zijn op voorraad, tenzij anders aangeven. Normaal gesproken zijn bestelde producten binnen enkele dagen in huis.

Transport

Het minimale verzendtarief bedraagt altijd € 6,95

Wij maken gebruik van pakketservice van Post.nl  ( www.postnl.nl ),

Te volgen via track&trace.

Retournering

Producten kunnen retour worden gestuurd naar Audio-Essence. Het retouradres vindt u op het verzendlabel waarmee het pakket naar u verzonden is. Producten kunnen (verzekerd) retour worden verzonden naar Audio-Essence.

Bedenktijd

Audio-Essence biedt de unieke service dat veel van haar producten geheel vrijblijvend 14 dagen in de eigen HiFi set uitgeprobeerd kunnen worden. Hiervoor vind u op de productpagina van het betreffende product de ‘demo aanvraag’ knop.

Verpakking

Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van recycling ( dozen en opvulmaterialen). Dit spaart bomen. Er kan opdruk op verpakkingen staan.  Wij doen ons best al onze producten onbeschadigd en in goed orde te bezorgen.

Klachten

Graag verzoeken wij u om per mail of whatsapp contact met ons op te nemen. Audio-Essence kent geen fysieke winkel. Mocht het product niet aan uw wensen voldoen neemt u dan contact op binnen 14 dagen na aankoop;