Over ons

Martin Wijbenga en Gerard Buist zijn beide ‘HiFi-enthousiastelingen’, en hebben bovendien hun sporen verdiend in de audiowereld. Muziek luisteren is hun passie, en ze zien het als een sport om de audioset waarop ze naar die muziek luisteren, tot in de puntjes op elkaar af te stemmen. Van de juiste combinatie in apparatuur en kabels tot aan de juiste opstelling: alles moet kloppen.

“Muziek is emotie die je nog intenser beleeft als je hifi-set op zijn best kan presteren. En dat gebeurt met de optimale stroomvoorziening van Plixir” zegt Gerard. “Dan komt je muziek pas echt tot leven en geniet je nog meer van je audioset” vult Martin aan.

“Niet alleen door het jarenlang uitoefenen van deze hobby, hebben beide heren veel kennis en ervaring opgedaan. Martin werkt al 20 jaar als audiotechnicus en heeft een eenmanszaak. Hij wordt daarmee vooral ingeschakeld voor het systeemontwerp en de installatie van opnamestudio’s, en het verbeteren van de akoestiek in alle soorten ruimtes. Gerard verleende lange tijd zijn diensten bij een audio-speciaalzaak en geeft regelmatig demonstraties op audiobeurzen.

Op een van die beurzen kwam Gerard in aanraking met de Plixir Power. “Toen ik hem eenmaal thuis had aangesloten, pakte het mij meteen. Ik stond echt versteld van wat ik allemaal hoorde aan details. Dit moet de rest van Nederland ook weten, dacht ik.”

Om dat voor elkaar te krijgen, benaderde hij Martin. “Ik was ook meteen om. Het audiosignaal is zoveel schoner, alles klinkt heel puur. Het is echt iets voor liefhebbers, mensen die een high-end audiosysteem thuis hebben. Maar ook voor professionals in de muziek is dit een prachtige toevoeging. Als je muziek opneemt wil je dat de bron ook zo puur mogelijk binnenkomt.”

Vanuit hun enthousiasme voor de Plixir Power, zijn Gerard en Martin samen Audio Essence gestart. Met de overtuiging dat ze echt iets toevoegen. “We willen dit apparaat toegankelijk maken voor heel HiFi-liefhebbend Nederland” zegt Martin. Gerard vult aan: “Met de Plixir Power tussen je apparatuur en de spanning, hoor je zoveel meer. Dan pas voel je de muziek echt tot in je onderbuik.”